Ik ben hypotheekadviseur

En wil duokoop aanbieden

DUOKOOP VOOR HYPOTHEEKADVISEURS

Duokoop is de koopoplossing van DNGB om woningen betaalbaar te maken voor starters en doorstromers.

Duokoop maakt het kopen van een woning sneller haalbaar doordat de consument alleen de woning koopt (het recht van erfpacht) en niet de grond. Hierdoor heeft de consument lagere maandlasten. Deze lagere maandlasten kunnen worden gebruikt voor consumptieve doeleinden, maar de extra financiële ruimte kan ook worden ingezet voor het kopen van een iets grotere, meer passende woning. De grond kan op elk gewenst moment worden gekocht, maar dat hoeft niet.

Duokoop kan alleen worden ingezet bij aankoop van een woning, en is uitsluitend aan te vragen door een hypotheekadviseur. Het product is toepasbaar op vrijwel iedere woning en appartement tot tweemaal de NHG-kostengrens. Om Duokoop aan te kunnen vragen dien je je als hypotheekadviseur te registreren op interassist.nl Wanneer je als hypotheekadviseur bent geaccepteerd door DNGB, heb je een aanstelling bij DNGB en kun je de koopoplossing Duokoop aanbieden aan je klanten.

IK WIL ALS ADVISEUR DUOKOOP AANBIEDEN

Om Duokoop aan te kunnen vragen dien je je als hypotheekadviseur te registreren op interassist.nl Wanneer je als hypotheekadviseur bent geaccepteerd door DNGB, heb je een aanstelling bij DNGB en kun je de koopoplossing Duokoop aanbieden aan je klanten.

interassist_logo

Op interassist.nl vind je alles wat je nodig hebt om met Duokoop aan de slag te gaan. Op dit platform vind je rekentools om de koopcapaciteit en bijbehorende maandlasten te berekenen, de acceptatiegids, informatiebrochures en instructies om een Duokoop aanvraag vanuit je adviessoftware via HDN te verzenden.

duokoop_logo

Wij vinden het belangrijk dat de consument goed wordt voorgelicht over de voor- en nadelen van het product. Daarom is op interassist een uitgebreide syllabus met productinformatie beschikbaar, en kun je je inschrijven voor een online cursus.

duokoop_logo
Back to Top