Vacature: acceptant

5 maart 2021

news_image

Wie zijn wij?
DNGB is een snelgroeiend FinTech bedrijf dat de woningmarkt innoveert. We combineren onze financiële kennis met de nieuwste technologische innovaties. Zo creëren we producten zoals Duokoop, de nieuwe manier om je huis te kopen. DNGB is ambitieus. Iedere DNGB-er is gedreven om deze ambities waar te maken en zelf mee te groeien met het bedrijf. Bij DNGB krijg je alle ruimte voor zelfontwikkeling en kom je terecht in een actief bedrijf waar jouw inzet enorm gewaardeerd wordt.

Binnen onze organisatie zijn we op zoek naar een allround financieel acceptant

Duokoop is een koopoplossing van DNGB op basis van erfpacht en daarvoor gaan wij erfpachtcontracten aan met potentiële woning kopers. Als acceptant ben je verantwoordelijk voor het verzamelen, beoordelen en accepteren van de door ons benodigde documenten en je onderhoudt contacten met externe hypotheekadviseurs. Als acceptant bij DNGB ondersteun je de uitvoering van het algehele acceptatieproces. De uitdaging zit hem erin om snel, efficiënt en secuur je dossier op orde te hebben, zodat de potentiële Duokoper snel weet waar hij aan toe is. Je bent dus
een belangrijke schakel in het opbouwen van onze erfpacht portefeuille. Heb je affiniteit met de woningmarkt en ben je niet bang voor een uitdaging, dan is dit de baan voor jou.

De kandidaat die wij zoeken heeft:

Interesse? Stuur een email met je CV en een korte onderbouwing naar: info@dngb.nl

Back to Top